ID: 47347
Omschrijving
De kookschool kook school 72 recepten stap voor stap de desserts
deel 2
Auteur Marianne Magnier-Moreno
fotografie: Frederic Lucano
Druk 2008, Uitgeverij Inmerc BV te Wormer
Paperback, nieuwstaat.
Prijs 16,00 euro excl. 3,95 euro verzenden.
kookboek voor het maken van cremes & co, cake, bijzonder gebak, taarten en koekjes, taarten & vruchtentaartjes.
Het tweede kookboek in de succesvolle serie Kookschool.
Zie ook kookschool, derde deel.
Combineren met verzenden en kosten is mogelijk.
Kookschool - De klassiekers kende je misschien al, maar met deze dessertspecial rond je etentjes nu ook mooi af. Want wat is leuker dan een zelfgebakken cake of echte chocolademousse als dessert. Te moeilijk of te veel werk? Niet met Magnier-Moreno\'s Kookschool – De desserts. Ook als je nog nooit een oven van dichtbij hebt gezien, helpt deze toppatissier je stapsgewijs naar de smakelijkste resultaten. De foto\'s en superkorte beschrijvingen lezen als een beeldverhaal, dat je van begin tot eind begeleidt. Vanaf de boter die je smelt of het eitje dat je breekt tot de manier van aansnijden en presenteren. Makkelijker kan niet!
Denk aan chocoladesaus, brownies of soesjes. Ga nog een stapje verder met een citroen-meringuetaart of chocoladecharlotte. Magnier-Moreno bewijst: bakken is niet moeilijk, zolang je maar ziet wat je moet doen. Neem nou die kleine Bretonse zandkoekjes. Waar andere kookboeken het recept in een halve pagina uit de doeken doen, gebruikt onze bakspecialiste maar liefst vier pagina\'s. Op de eerste paginagrote foto zie je wat je nodig hebt - boter, rietsuiker, ei en bloem - om twee pagina\'s en tien foto\'s verder uit te komen bij een volle bakplaat. Pas op pagina 4 straalt het eindresultaat je tegemoet, mét afkoel- en bewaartips.
Verras je gasten de volgende keer met eigen tiramisu of bananenbrood. Met Kookschool-De desserts lukt het!
Prijs 22,95 euro incl. verzenden via BP DHL.
Wederom is door de stap voor stapfotografie duidelijk in beeld gebracht hoe de gerechten gemaakt worden, welke ingrediënten nodig zijn, wat voor materialen gebruikt worden én hoe het er uiteindelijk uit moet zien. Kookschool - De desserts de lekkerste nagerechten zeer aantrekkelijk in beeld.
Het succes van de delen van Kookschool -; De klassiekers deel 1 en De Oosterse keuken deel 3 heeft bewezen dat er behoefte is aan een reeks basiskookboeken voor iedereen die degelijk begeleid wil worden tijdens zijn eerste stappen in de keuken.
deel 2
Auteur Marianne Magnier-Moreno
fotografie: Frederic Lucano
Druk 2008, Uitgeverij Inmerc BV te Wormer
Paperback, nieuwstaat.
Prijs 16,00 euro excl. 3,95 euro verzenden.
kookboek voor het maken van cremes & co, cake, bijzonder gebak, taarten en koekjes, taarten & vruchtentaartjes.
Het tweede kookboek in de succesvolle serie Kookschool.
Zie ook kookschool, derde deel.
Combineren met verzenden en kosten is mogelijk.
Kookschool - De klassiekers kende je misschien al, maar met deze dessertspecial rond je etentjes nu ook mooi af. Want wat is leuker dan een zelfgebakken cake of echte chocolademousse als dessert. Te moeilijk of te veel werk? Niet met Magnier-Moreno\'s Kookschool – De desserts. Ook als je nog nooit een oven van dichtbij hebt gezien, helpt deze toppatissier je stapsgewijs naar de smakelijkste resultaten. De foto\'s en superkorte beschrijvingen lezen als een beeldverhaal, dat je van begin tot eind begeleidt. Vanaf de boter die je smelt of het eitje dat je breekt tot de manier van aansnijden en presenteren. Makkelijker kan niet!
Denk aan chocoladesaus, brownies of soesjes. Ga nog een stapje verder met een citroen-meringuetaart of chocoladecharlotte. Magnier-Moreno bewijst: bakken is niet moeilijk, zolang je maar ziet wat je moet doen. Neem nou die kleine Bretonse zandkoekjes. Waar andere kookboeken het recept in een halve pagina uit de doeken doen, gebruikt onze bakspecialiste maar liefst vier pagina\'s. Op de eerste paginagrote foto zie je wat je nodig hebt - boter, rietsuiker, ei en bloem - om twee pagina\'s en tien foto\'s verder uit te komen bij een volle bakplaat. Pas op pagina 4 straalt het eindresultaat je tegemoet, mét afkoel- en bewaartips.
Verras je gasten de volgende keer met eigen tiramisu of bananenbrood. Met Kookschool-De desserts lukt het!
Prijs 22,95 euro incl. verzenden via BP DHL.
Wederom is door de stap voor stapfotografie duidelijk in beeld gebracht hoe de gerechten gemaakt worden, welke ingrediënten nodig zijn, wat voor materialen gebruikt worden én hoe het er uiteindelijk uit moet zien. Kookschool - De desserts de lekkerste nagerechten zeer aantrekkelijk in beeld.
Het succes van de delen van Kookschool -; De klassiekers deel 1 en De Oosterse keuken deel 3 heeft bewezen dat er behoefte is aan een reeks basiskookboeken voor iedereen die degelijk begeleid wil worden tijdens zijn eerste stappen in de keuken.